Sol·licitud d'inscripció al casal d'estiu


Nivell 2. Tramitació electrònica
Quin és el termini de resolució?
aquest tràmit us permet formalitzar la inscripció dels casals d’estiu municipals de Vic adjuntant la documentació requerida i fent el pagament del cost de la quota o adjuntant el comprovant de pagament.
Qui ho pot sol·licitar?
Qualsevol persona que tingui un fill o una filla preinscrit als Casals Municipals de Vic, i vulgui formalitzar la inscripció.
Quan es pot sol·licitar?
Es pot sol·licitar del 15 de juny al 23 de juny, ambdós inclosos.
Quin altre tràmit s'ha d'haver fet anteriorment?
S'ha d'haver fet el formulari de preinscripció durant el període establert (de l'1 a l'11 de juny). Contacta amb casalsestiu@vic.cat , en cas de dubtes.
Quin cost té i com es pot fer el pagament?
Es pot fer aquest pagament directament des de la seu electrònica o a través de transferència bancària. En el cas de transferència bancària, és necessari incloure-hi el comprovant de pagament.

Per fer el pagament, podeu triar entre dues modalitats.

- Pagament sencer: el cost de la formalització de la inscripció equival al total de la quota de les setmanes preinscrites al llarg de l'estiu. La quantitat ja se us ha indicat via correu electrònic o trucada.

- Pagament fraccionat: es fan 2 pagaments. El cost del 1r pagament de la formalització de la inscripció equival a la quota de les setmanes preinscrites del mes de juny i juliol (s'ha de fer del 15 al 21 de juny). El cost del 2n pagament de la formalització de la inscripció equival a la quota de les setmanes preinscrites del mes d'agost i setembre (s'ha de fer del 27 de juliol al 2 d'agost).

Formes de tramitació
Es pot fer aquest pagament directament des de la seu electrònica o a través de transferència bancària. En el cas de transferència bancària, és necessari incloure-hi el comprovant de pagament.

Presencialment:
en cas de dubtes o d'impossibilitat de poder dur a terme el tràmit de forma telemàtica, es pot fer presencialment portant tota la documentació requerida i el comprovant de pagament a:

Vic Jove. Dilluns i dimecres de 10.00 h a 13.00 h. Dimarts i dijous de 16.00 h a 19.00 h.

Digitalment:

per fer el tràmit telemàticament cal que disposeu de certificat digital . Podeu consultar els certificats digitals admesos al següent enllaç:
certificats admesos

Inicieu la tramitació, a continuació empleneu el formulari web i adjunteu-hi la documentació que s'assenyala en el pas 2 "adjuntar documentació".
El pot fer el pagament directament des del tràmit, al pas posterior a la incorporació de documentació, "pagament telemàtic".
Si feu una transferència bancària heu d'adjuntar el comprovant amb la resta de documentació.
Altra informació d'interès
El full de declaració responsable i el d'autoritzacions es pot descarregar a l'aplicatiu de la pàgina web: casalestiu.vic.cat

Tramitació electrònicaAjuntament de Vic Ajuntament de Vic