Sol·licitud de volant d'empadronament individual


Nivell 2. Tramitació electrònica
Descripció del tràmit
Aquest tràmit us permet sol·licitar un document que justifica el domicili actual o la data d'inscripció en el padró municipal d'habitants o bé acredita les persones empadronades en un mateix domicili.
Per tramitar el volant electrònicament marqueu el tipus de volant que necessiteu.

Existeixen diferents tipus de volants:

  • Volant d'empadronament individual: informa sobre l'empadronament de la persona sol·licitant, tal i com consta en el padró municipal d'habitants.
  • Volant d’empadronament col·lectiu: informa sobre l’empadronament de la persona sol·licitant juntament amb les persones que conviuen al mateix domicili, tal i com consta actualment en el padró municipal d’habitants.
  • Volant històric d'empadronament: informa de l’antiguitat de l’empadronament de la persona sol·licitant, tal i com consta al padró municipal d’habitants.
  • Volant històric del domicili: informa sobre l'antiguitat de l'empadronament de la persona sol·licitant juntament amb les persones que conviuen amb ella, o han conviscut amb ella al mateix domicili, tal i com consta actualment en el padró municipal d'habitants.
  • Volant d’empadronament individual per a un tercer empadronat al mateix domicili: informa sobre l'empadronament de la persona sol·licitant tal i com consta en el padró municipal d'habitants. Cal que la persona sol·licitant estigui empadronada al mateix domicili que la persona de la qual es demana el volant.
Qui ho pot sol·licitar?
Qualsevol persona major de 18 anys empadronada en el mateix domicili que la persona per qui es sol·licita el volant.
Representants degudament autoritzats (model 4).
Menors d’edat casats o emancipats empadronats en el domicili que figura en el volant.
Quan es pot sol·licitar?
En qualsevol moment
Quin cost té i com es pot fer el pagament?
Aquest tràmit és gratuït
Quin és el termini de resolució?
Aquest document es lliura a l'acte

Sol·licitud, impresos i informació addicional


Recordeu que juntament amb la sol·licitud caldrà que presenteu la documentació especificada a la pestanya de "Documentació", si escau, i que trobareu a la part superior d'aquesta pantalla.

Tramitació electrònicaAjuntament de Vic Ajuntament de Vic
Seu Electrònica