Inscripcions a la Cavalcada de Reis


Nivell 1. Informació
Descripció del tràmit
Per fer la inscripció, cal emplenar el formulari. Les places s'adjudiquen per ordre d'inscripció.

Si hi ha places al grup seleccionat, la web ho informa i la inscripció és definitiva.

Si les places ja estan exhaurides, es poden fer dues coses: o decidir ser reserva i llavors serà l'organització qui es posarà en contacte amb els interessats o bé fer la inscripció en un altre grup que encara tingui places lliures.
Important: tots els menors de 18 anys inscrits a la Cavalcada necessitaran presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor legal, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de la persona que signi.

Un cop feta la inscripció, cal imprimir el formulari.

Els majors d'edat l'hauran de portar el dia de la recollida de la roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Al full d'inscripció que imprimiu hi apareixerà la data i hora d'aquesta reunió.


Els menors de 18 anys hauran de portar la inscripció, l'autorització emplenada i signada i una fotocòpia del DNI de qui signa, el dia de la recollida de roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Al full d'inscripció que imprimiu hi apareixerà la data i hora d'aquesta reunió.
Per a qualsevol dubte, podeu consultar Vicjove. També podreu fer-hi la inscripció si no disposeu d'Internet. Tingueu en compte l'horari d'atenció al públic del servei.

Sol·licitud, impresos i informació addicional


Recordeu que juntament amb la sol·licitud caldrà que presenteu la documentació especificada a la pestanya de "Documentació", si escau, i que trobareu a la part superior d'aquesta pantalla.

Tramitació electrònicaAjuntament de Vic Ajuntament de Vic