Necessites ajuda?

Necessites ajuda? Truca’ns al 935 954 804
Skip Navigation LinksIniciSeu electrònicaTràmitsTràmits telemàticsFull d'informació ciutadana

17/06/2024

Sol·licitud de targetes socials de transport urbà (autobús)

FORA DE TERMINI

Darrera data d'actualització:16/01/2024

Òrgan Responsable:Via pública


Descripció del tràmit
Aquest tràmit us permet sol·licitar la nova targeta social de transport urbà, la qual permet gaudir de descomptes en les tarifes del transport urbà a les persones empadronades a la ciutat de Vic i que compleixin uns requisits concrets.
Qui ho pot sol·licitar?
Les persones empadronades a Vic que compleixin els següents requisits:

Persones majors de 65 anys amb un nivell de renda anual igual o inferior als 12.000,00€: 500 viatges anuals gratuïts. La targeta social de transport urbà serà vàlida fins al cap d'un any natural de la seva expedició.

Persones majors de 65 anys amb un nivell de renda anual superior als 12.000,00€: 10 viatges anuals gratuïts i a la resta de viatges se’ls aplicarà una bonificació sobre el preu del viatge. Per aplicar aquesta bonificació s’haurà de fer una recàrrega mínima de 10 viatges, de manera que el preu unitari del viatge serà de 0,55€. Es podrà anar recarregant la targeta fins a un màxim de 100 viatges.

Persones amb diversitat funcional amb una edat inferior als 65 anys i amb un nivell de renda renda anual igual o inferior als 12.000,00€: 500 viatges anuals gratuïts. La targeta social de transport urbà serà vàlida fins al cap d'un any natural de la seva expedició.

Persones amb mobilitat reduïda amb una edat inferior als 65 anys i amb un nivell de renda anual superior als 12.000,0€: 10 viatges anuals gratuïts i a la resta de viatges se’ls aplicarà una bonificació sobre el preu del viatge. El preu unitari del viatge serà de 0,55€.

Quin cost té i com es pot fer el pagament?
L’expedició de la targeta social de transport urbà té un cost de 6,5 € i està regulat a l'annex 4 de l’Ordenança general de Preus Públics de l’Ajuntament de Vic. El pagament de la taxa s'ha de amb targeta bancària quan es presenti la sol·licitud a una de les oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vic.
Quina és la unitat tramitadora?
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vic.
Altra informació d'interès
La validesa de les targetes depèn de la modalitat. Les targetes de persones amb ingressos superiors als 12.000 euros anuals no s'han de renovar. La resta de targetes, caducaran al cap d'un any de la seva expedició.
Formes de tramitació

Darrera data d'actualització
16/01/2024
Òrgan Responsable
Via pública