Necessites ajuda?

Necessites ajuda? Truca’ns al 935 954 804
Skip Navigation Links

04/03/2024

Oferta pública


Processos definitius en tràmit

Oferta  
Concurs de provisió de lloc de treball d'ARQUITECTE/A per mobilitat-interadministrativa
Procés de selecció de d'una plaça de TÈCNIC/A AUXILIAR de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció de dues places d'ADMINISTRATIU/IVA DE RRHH de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció, de quatre places de TÈCNIC/A AUXILIAR DE DINAMITZACIÓ DE CENTRES CÍVICS, reservades a promoció interna
Procés de selecció d'una plaça de TÈCNIC/A D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, de l'escala d'administració general, sots-escala tècnica, de la plantilla de personal funcionari d'aquest Ajuntament, promció interna.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs, de quatre places de CONSERGE D'ESCOLA, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça de TÈCNIC/A DE COMERÇ, PROMOCIÓ ECONÒMICA I MERCATS, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, de dues places d'OPERARI/A DE MANTENIMENT, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització per l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça d'AGENT CÍVIC/A, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, de dues places de TREBALLADOR/A SOCIAL, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabiització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, de cinc places d'ADMINISTRATIU/IVA, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça d'OFICIAL/A PALETA, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça de DELINEANT, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça d'ARQUITECTE/A, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça d'ARQUITECTE/A TÈCNIC, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per consurs-oposició, d'una plaça de TÈCNIC/A DE MOBILITAT, de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació per consurs-oposició, d'una plaça de TÈCNIC/A DE JOVENTUT de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs-oposició, d'una plaça de TÈCNIC/A D'ESPORTS de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs, d'una plaça d'OFICIAL PINTOR/A, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Vic.
Procés de selecció, per estabilització de l'ocupació temporal per concurs, de dues places de MEDIADOR/A de la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Vic